Yaz Okulu Ekle-Sil Duyurusu

Güncellenme Tarihi: 11 Haziran 2018, 10:14

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı yaz okulu Ekle-Sil tarihlerinde (11-13 Haziran) öğrenciler, ilave ders seçimi yapabilirler. Açılma yeterliliğini sağlayan derslerden, (Yaz okulunda aldığı ders sayısı toplamda 4 dersi geçmemek üzere) ilave ders seçimi yapan öğrenciler, seçtikleri dersin ücretini yatırdıktan sonra sistem üzerinden onay vererek ders seçim işlemini tamamlayabilirler.

Ayrıca 04-08 Haziran tarihleri arasında yaz okulu ders kaydı için ders seçimi yapıp ders ücretini yatıran ancak alacakları dersleri sistemden onay vermeyen öğrenciler, Ekle-Sil tarihlerinde  (11-13 Haziran) yaz okulu ders kayıt sürecinde açılma yeterliliğini sağlayan derslere onay verebileceklerdir.