TİM TEB Girişim Evi WAKE UP Programı

Takım çalışmaları atölye çalışmaları ve yaratıcılığınızın sınırlarını ortadan kaldıracak uygulamalar ile başarılı bir girişimci olmak için adımınızı atın!!!

WAKE UP Programı; kendi işini kurmak, yenilikçi metotları kullanarak inovatif iş fikirleri bulmak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen üniversite öğrencilerini çağırıyor.

Tasarım odaklı düşünce(design thinking) ile fikir geliştirme, ürün geliştirme ve yalın iş modeli oluşturmayı kapsayan 3 haftalık uygulama ağırlıklı bir eğitim yapılacaktır.

*Eğitimler ücretsiz olup katılım belgesi verilecektir.

Son Başvuru:     1 NİSAN 2019

Kayıt:

Detaylı Bilgi İçin:

Işıl Baysal                                                                           Yeliz Koç Erikan

PAU TTO Girişimcilik ve Şirketleşme Temsilcisi          TİM-TEB Girişim Evi Denizli Sorumlusu

ibaysal@pau.edu.tr                                                          y.koc@girisimmerkezi.com