Pamukkale Üniversitesi Yemek Bursu İlanı

Güncellenme Tarihi: 28 Eylül 2015, 10:59

YEMEK BURSU

BAŞVURUTARİHİ:28.09.2015-12.10.2015 saat 17:00 kadar.

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA  YEMEK BURSUNDAN FAYDALANMAKTA OLAN ÖĞRENCİLERİN BURSLARI İPTAL EDİLECEKTİR. BURSTAN FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN TEKRAR MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Yemek  Bursu Başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmez ve geçersiz sayılır.

Yemek Bursu Başvuru İlanı sonucunda asil olarak burs almaya hak kazanan adaylardan bursun başladığı tarihten itibaren ilk bir ay içersinde yemekten hiç faydalanmayan, bir dönemde yemek hakkının yüzde ellisinden azını kullanan ve yemek Bursunu kötüye kullanan (başkasına faydalandırma vb.) öğrencilerin bursuna son verilir.

1. Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın talep ettikleri takdirde (Milli Sporcu Belgesini Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri şartıyla) doğrudan yemek Bursundan faydalanabilir.
  2. Sağlık Raporu ile belgelemek şartıyla % 40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın talep ettikleri takdirde (Sağlık raporunu Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri şartıyla) doğrudan yemek Bursundan faydalanabilir.
  3. Anne veya babasının şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın (Şehitlik veya Gazilik Belgesini Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri şartıyla) talep ettikleri takdirde doğrudan yemek Bursundan faydalanabilir.
  4. https://pusula.pau.edu.tr/Login.aspx sitesinden SKS bilgi sisteminden başvurunuzu yapabilirsiniz.