ÖYP Duyuru

Güncellenme Tarihi: 27 Eylül 2016, 4:27

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI KAPSAMINDA ATANAN VE 2547 SAYILI KANUN'UN 35. MADDESİ UYARINCA LİSANSÜSTÜ EĞİTİM YAPMAK ÜZERE DİĞER ÜNİVERSİTELERE KADROLARI GEÇİCİ OLARAK AKTARILAN ÜNİVERSİTEMİZ ÖYP ARŞ. GÖR. NİN DİKKATİNE!

01/09/2016 tarih ve 29818 sayılı Mükerrer Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren; 674 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname'nin 49. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'na eklenen 30. maddesi uyarınca; Üniversitemiz ÖYP Araştırma Görevlisi kadrosunda olup. 2547 sayılı Kanun'un 35. maddesi uyarınca Diğer Üniversitelerde lisansüstü (yüksek lisans-doktora) eğitimi yapan Araştırma Görevlileri: mevcut durumlarının tespiti, halen eğitim gördükleri programlarının Üniversitemizde faal olup olmadığı, faal programı bulunmayan Araştırma Görevlilerinin de ders/tez durumlarının tespiti ile izin durum düzenlemelerinin yapılabilmesi amacı ile Üniversitemize çağrılmışlardır.