Öğretim Elemanı Alımı Düzeltme İlanı

Üniversitemiz 24.12.2018 tarihli öğretime lemanı alım ilanı ile ilgili düzeltme ilanımız 26.12.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA

Resmî Gazete

Sayı : 30637

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

(Düzeltme İlanı)

24.12.2018 tarihli Öğretim Elemanı alım ilanımızda aşağıda belirtilen kadrolara ait özel şartlarda aşağıdaki gibi düzeltme yapılmıştır.

İlgililere duyurulur.

Rektörlük (Basın ve Halkla İlişkiler)

PAÜ Rektörlük Personel Daire Başkanlığı

Özel Şart: Gazetecilik, Radyo Televizyon veya Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri Lisans mezunu olmak. Gazetecilik, Radyo Televizyon veya Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanlarında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Lisans mezuniyeti sonrası belgelendirmek kaydıyla alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Biyoloji

Genel Biyoloji

PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi

Özel Şart: Biyoloji Bölümü lisans mezunu olup, Biyoloji Programında tezli yüksek lisans eğitimi yapıyor olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Biyoloji

Botanik

PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi