Kayıtlarla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Güncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 10:03

Soru: E-kayıt yaptırdım harç yatıracağım, öğrenci numarasını nasıl öğrenebilirim?

Cevap: Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Soru: E-kayıt yaptırdım tekrar üniversiteye gelip kayıt yaptıracakmıyım?

Cevap: Hayır, e-kayıt işlemi ile kaydınız tamamlanmış olur. Tekrar kayda gelmenize gerek yoktur. e-kayıt ile kayıt yaptıranlar üniversitemize gelseler dahi kayıtlı oldukları için herhangi bir işlem yapılması söz konusu değildir.

Soru: E-kayıt yaptırdım, istenen belgeleri ne zaman teslim edeceğim?

Cevap: E-kayıt yaptıran öğrencilerimiz istenen belgeleri 28 Eylül - 2 Ekim 2015 tarihleri arasında kayıtlı oldukları fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimi'ne teslim edeceklerdir.

Soru: PAÜ'ye gelerek kayıt yaptıracaklar için gerekli belgeler nelerdir?

Cevap: Gerekli belgeleri öğrenmek için tıklayınız.

Soru: Önkayıt yaptıracak mıyım?

Cevap: Hayır, ön kayıt yapılmasına gerek yoktur.  Önkayıt işlemi yapılacağına dair bir duyuru yoktur. Tüm kayıtlar bittikten sonra 17 Ağustos 2015 tarihinden itibaren ilk kayıt anket işlemleri başlayacaktır.

Soru: Kayıtlarla ilgili bilgileri nereden takip edebilirim?

Cevap: www.pau.edu.tr anasayfasında duyurular yapılarak gerekli bilgiler açıklanmaktadır.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ