İlk Kayıt Anketi, Yabancı Dil / Hazırlık Sınıfı Muafiyet Belgelerinin Edinilmesi

2015 yılında Üniversitemize yerleşen ve kayıt yaptıran (E-Kayıt veya Üniversitemize gelerek kayıt) öğrencilerimiz http://www.pau.edu.tr/kayitanket/tr/sayfa/kayit-anket-giris adresinden İlk Kayıt Anketini 17 Ağustos - 4 Eylül 2015 tarihleri arasında dolduracaklardır.

Yabancı Dil Muafiyet Sınavı ve varsa Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Giriş Belgeleri bu anket tamamlandıktan sonra alınabilecektir. Anket tamamlandıktan sonra yazdırmanız gereken belgeler listelenir ve bu belgelerin çıktılarını alabilirsiniz.

İkinci Öğretim öğrencilerimizden halen Öğrenim Ücretini (harç) yatırmayanlar İlk Kayıt Anketi öncesinde Öğrenim Ücretlerini Halkbank Şubelerine Öğrenci Numaraları ile yatırmak zorundadırlar.

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavına giren öğrenciler başarılı oldukları takdirde Hazırlık Sınıfı okumadan 1. sınıfa kayıtları yapılır.

Yabancı Dil Muafiyet Sınavına girerek başarılı olan öğrenciler Yabancı Dil - I ve Yabancı Dil – II derslerinden muaf olurlar ve bu dersleri almak zorunda kalmazlar.

ANKET BELGELERİNİN YAZDIRILMASI

ADIM 1: