Farabi Öğrencilerinin Dikkatine (Gelen - Giden)

Güncellenme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 9:55

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI’ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin Güz Dönemi yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir:

GİDEN ÖĞRENCİLER

1. Üniversitemizden farklı üniversitelere FARABİ Kapsamında gitmeye hak kazanmış öğrencilerin, Pamukkale Üniversitesi Akademik Takvimde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri ve boş ders kayıt işlemlerini 09-15 Eylül 2019 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

GELEN ÖĞRENCİLER

1. Farklı üniversitelerden Üniversitemize FARABİ Kapsamında gelmeye hak kazanmış öğrencilerin öncelikle kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

2. Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen  09-13 Eylül 2019 Kayıt Yenileme tarihleri arasında da öğrencilerin ders kayıtları Farabi Ofisimiz tarafından yapılacaktır.

3. Ancak; FARABİ öğrencileri Ders Ekleme-Silme-Onaylama işlemlerini Bölüm Koordinatörleri gözetiminde 16 - 20 Eylül 2019 tarihleri arasında yaparak, ONAY FORM’larının bir adedinin Bölüm Koordinatörüne, üç adedinin de Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Aksi halde ders kayıt işlemleri yapılmamış sayılacaktır.

4. Öğrenci Kimlikleri için bir adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve 1 (bir) Adet Fotoğraf 16 - 20 Eylül 2019 tarihleri arasında Farabi Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi

Farabi Ofisi