Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler Ders Verme Hareketliliği 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Başvuru Duyurusu

Güncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 3:17

Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler (AB Harici) Ders Verme Hareketliliği Kapsamında başvuru takvimi aşağıda sunulmuştur. Üniversitemizin kontenjan dâhilinde hibeli olarak değişim gerçekleştirmeye hak kazandığı üniversite ve ilgili bölümler aşağıdaki gibidir:

Ülke

Üniversite

Bölümler

Kontenjan

Kosova

International Business College Mitrovica

Çevre Mühendisliği, İşletme (İngilizce)

1

Arnavutluk

Agricultural University of Tirana

Gıda Mühendisliği

2

Karadağ

University of Montenegro

Spor Bilimleri, Tıp Doktorluğu, Makine Mühendisliği

2

Bu kapsamda programdan faydalanmak isteyen personelin 23 Temmuz 2018- 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında ekte sunulan Erasmus+ Puanlama Tablosu ile birlikte PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 12 Eylül Çarşamba günü 13:30 ‘da Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından değerlendirilecektir. Asıl olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının Pusula Bilgi Sistemi –Erasmus Bilgi Sistemi üzerinden Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formunu (Application Form) EN AZ 5 gün ve 8 saat olacak şekilde doldurarak 30 Kasım 2018 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Hareketliliğin 24 Eylül 2018– 30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Not: 1) Bölümler arası kontenjan transferine izin verilmeyecektir.

2) Asıl olarak gitmeye hak kazanan personelin ileride ilan edilecek tarihte düzenlenecek Bilgilendirme Toplantısına katılmaları zorunludur.