ERASMUS+ DERS VERME ETKİNLİĞİ 14 Ocak 2016

Güncellenme Tarihi: 07 Ocak 2016, 10:36

ERASMUS+ DERS VERME ETKİNLİĞİ 11-15 Ocak 2016

Romanya, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Çevre Mühendisliği Bölümünden gelen, Prof. Dr. Florin Oprea,  Erasmus+  Programı ders verme hareketliliği kapsamında 11-15 Ocak 2016 tarihleri arası Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümünde ders verme hareketliliğini gerçekleştirecektir.

Yer                 : Çevre Mühendisliği Bölümü Seminer Salonu

Tarih              : 14/01/2016

Saat ve Gün   :  10:30, Perşembe

Konular         : Removal and Recovery of Sulfur Compounds from Gas   and Liquid Fractions,

New Technologies for Spent Caustic Solutions Treatment (MEROX AND EXOMER, PYROLYSIS , DISULPHIDES RECOVERY

Not: Yapılacak olan sunumların içeriği ve misafir öğretim üyesi hakkındaki bilgiler ekteki dosyalarda mevcuttur. Potansiyel dinleyici kitlesi: Tüm mühendislik bilimleri özellikle: Çevre, Kimya, Makina, Jeoloji Mühendisliği Bölümleri.

İletişim:

Doç.Dr. Hidayet Argun