Öğrenci Ders Devamsızlık Girişleri Açılmıştır...

Güncellenme Tarihi: 25 Aralık 2014, 9:57

2014-2015 Güz dönemi devamsızlık girişleri açılmıştır.

Dönem Sonu Sınavlarının başlamasıyla birlikte, 4 Ocak 2015 tarihinde gün sonu itibariyle (23:59) devamsızlık girişleri kapatılacağı için bu süre zarfında işlemlerin tamamlanması gerekmektedir. Devamsızlıkla ilgili işlem yapılmayan ders şubelerindeki tüm öğrenciler devamlı kabul edilecektir.

Yanlış yapılan devamsızlık girişlerinin düzeltilmesi konusunda onay kaldırma işlemi için dersin verildiği akademik birim sekreterliğine başvuru yapılması gerekmektedir.

Dönem sonu sınav tarihlerinin fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu öğrenci işleri tarafından sisteme girilebilmesi için öğretim elemanlarımızın, Öğrenci Bilgi Sistemi’nden her ders şubesi için Eğitim Öğretim Kılavuzlarında yer alan Değerlendirme Yöntemlerini girmiş olmaları gerekmektedir.

İyi çalışmalar dileriz.