2019 PAÜYÖS Başvuruları Başladı !

Güncellenme Tarihi: 30 Mart 2019, 12:38

2019 PAUYÖS Başvuru İşlemleri

Başvuru Esasları

* Adaylar sınav başvuru ücretini aşağıda verilen hesap numaralarına (Dekonttaki açıklama alanına; Pasaport/T.C. Kimlik Numarası ve Ad-Soyadın başvurudaki ile aynı olması gerekmektedir) yatırdıktan sonra başvurularını sistemden online yapacaklardır.
* Sistemdeki başvuru formunu doldurduktan ve başvuru için gerekli belgeleri sisteme yükledikten sonra başvuru işlemleri tamamlanacaktır.
* Sınav ücretini yatırmayan ve belge-bilgilerinde eksiklik olduğu tespit edilen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.
* Banka masrafları başvuru yapan adaya aittir.
* Üniversiteye başvuru yaptıktan sonra; başvurusunu geri alan, herhangi bir nedenle başvurusu değerlendirilmeyen, başvuru şartlarını sağlamayan ve bir programa yerleştirilemeyen adayların başvuru ücretleri geri ödenmez.

PAÜYÖS Başvuru Belgeleri:

* Lise diploması (Lise Diploması yabancı dilde ise Diplomanın aslı ve Noter onaylı Türkçe Tercümesi) veya lise diplomasını almamış olan adayların mezun olacakları tarihi gösteren öğrenim görmekte olduğu ortaöğretim kurumu tarafından verilen resmi bir belge,
* Pasaport örneği,
* Çift uyruklu olanlar için vukuatlı nüfus kayıt örneği,
* Mavi Kart Sahibi olanlar için Mavi Kart,
* Sınav Ücretinin yatırıldığını gösteren Banka Dekontu.

Not : PAÜYÖS Sınavına başvuruda bulunacak olan adayların; Sağlık Durumu Engeli olanlar “Sağlık Durumu / Engel Bilgi Formu” ile Üniversite hastanelerinden ve/veya tam teşekküllü Devlet hastanelerinden engel durumunu belgeleyen heyet raporunu okunur bir şekilde tarayıp, sağlık durumunu açıklayan bir dilekçe ekinde foreignstudent@pau.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Sağlık Durumu / Engel Bilgi Formu için buraya tıklayınız..

PAÜYÖS Son Başvuru Tarihi : 15 Nisan 2019    Saati : 23.59 (Türkiye saatine göre)

Sınav Ücreti Yatırılacak Hesap Numarası:

Sınav Ücreti : 250 TL (Yurtiçi - Türkiye / Denizli)
Sınav Ücreti : 15 US. Dolar (Yurtdışı - Arnavutluk, Bosna-Hersek, Cibuti, Kosova, Mali, Tunus)
Banka Adı : T. Halk Bankası
Şubesi : Pamukkale Üniversitesi Şubesi
IBAN (TL) : TR82 0001 2001 4630 0006 0001 67
IBAN (USD) : TR54 0001 2001 4630 0058 1004 38
SWIFT Kodu : TRHBTR2A

Detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

(http://www.pau.edu.tr/yurtdisi)

Başvuru yapmadan önce Mutlaka Sınav Ücretini Yatırınız !

Başvuru için tıklayınız.

Bilgilerinizi Güncellemek için tıklayınız.