2017-2018 Güz Dönemi Ekle/Sil İşlemleri

Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2017, 8:40

2017-2018 Güz Dönemi Ekle/Sil Kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde* yapılabilecektir.

https://pusula.pau.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra size uygun olan menüden ders kayıtlarınızı yapabiliirsiniz.

1.sınıf öğrencilerimiz ders kayıtlarının nasıl yapılacağı ile ilgili videoyu duyurunun sonunda bulabilirsiniz.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tüm derslere kayıt olduğu için ders kayıt sayfasındaki tüm dersleri onaylayacaklardır.

*Önlisans/Lisans: Öğrenci Bilgi Sistemi > Öğrenci Bilgi Sisteni>Öğrenci İşlemler / Menu > Ders Kayıt/Ekle Sil İşlemleri

*Diş Hekimliği/Tıp Fakültesi: Öğrenci Bilgi Sistemi > Öğrenci İşlemler / Menu > Diş Hekimliği /Tıp Ders Kayıt

*Lisansüstü: Enstitü Bilgi Sistemi > Öğrenci İşlemler/ Student Page > Ekle -Sil/Add-Drop

*Yandal/Çift Anadal Öğrencileri: Öğrenci Bilgi Sistemi > Öğrenci Bilgi Sisteni>Öğrenci İşlemler / Menu > Yan dal/ Çift Anadal Ders Kayıt